Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?

Op deze pagina heb ik de meest gestelde vragen opgesomd en beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij of is er iets na het lezen nog niet helemaal duidelijk? Stuur dan gerust even een mailtje naar hallo@capturafotografie.nl.

Ja, dat kan zeker. Ook tijdens de Coronacrisis kan er een fotoshoot worden geboekt. Ik houd wel rekening met de regels van het RIVM.

Mijn fotoshoot pakketten en bijhorende tarieven kun je op de pakketten en tarieven pagina vinden.

Alle fotoshoots – behalve Newborn – duren ongeveer 1 uur. Er wordt 1,5 uur voor gereserveerd. Een newbornshoot duurt gemiddeld 1 à 2 uur, maar ik reserveer 2,5 uur voor het geval de baby tussendoor een schone luier moet, een voeding wil of gewoon even geen zin heeft.

Een newbornshoot zal altijd bij jou thuis plaatsvinden. De locatie van een ander type fotoshoot is afhankelijk van het seizoen en weer, en altijd in overleg.

Het aantal foto’s verschilt per pakket. De inhoud van de pakketten vind je op de pakketten en tarieven pagina.

Ja, dat kan. Dit kost €10,- per foto. Je kan je keuze eenvoudig via de online fotogalerij aan mij doorgeven.

Indien je meerdere fotoshoots in één keer boekt krijg je 15% combinatiekorting. Voorbeeld: Een combi Zwanger- & Newbornshoot (pakket Extra) kost dan in plaats van €450,- in totaal maar €382,50.

Dit hangt deels af van de locatie en het weer, maar het is sowieso altijd verstandig om voor neutrale kleuren te kiezen. Draag zo min mogelijk felle kleuren en printjes en het allerbelangrijkste: draag iets waar jij je comfortabel in voelt! Dit straal je dan ook uit op de foto.

Als de fotoshoot buiten gepland staat en de regen komt met bakken uit de lucht vallen dan is dat natuurlijk vervelend. We kijken dan samen in overleg of we de fotoshoot op een ander tijdstip kunnen doen. Indien dit niet mogelijk is, omdat ik bijvoorbeeld op dat tijdstip al een andere fotoshoot heb of omdat het dan nog steeds regent, prikken we samen op korte termijn een nieuwe datum.

Ik shoot zolang er daglicht is. In de zomer shoot ik veel in de avonduren, gedurende het zogenaamde gouden uurtje.

Captura Fotografie is 5 dagen per week geopend. Op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Omdat ik tijdens fotoshoots mijn telefoon niet kan opnemen kun je mij het beste via e-mail en WhatsApp bereiken.

Indien de gekozen datum opeens toch niet goed uitkomt kunnen we de fotoshoot kosteloos eenmalig verzetten. Wil je alsnog de fotoshoot annuleren? Dat is geen probleem. Wel is het zo dat je de aanbetaling niet terugkrijgt.

Dat kan. Je ontvangt van mij zowel bij de aanbetaling als de restbetaling een factuur i.c.m. betaalverzoek. Je kunt er dan zelf voor kiezen om de factuur handmatig of via het betaalverzoek te voldoen.

Je ontvangt binnen 3 weken een online fotogalerij waar je alle foto’s kunt bekijken en je keuze kunt maken. Na het doorgeven van je keuze ontvang je binnen 5 werkdagen jouw selectie foto’s in hoge resolutie per e-mail via We-Transfer. Op albums, afdrukken en prints zit een langere levertijd.

Jazeker. Indien gewenst kun je via Captura Fotografie jouw favoriete foto’s laten afdrukken op print of canvas. Liever een ander soort materiaal (bijvoorbeeld plexiglas)? Vraag gerust naar de mogelijkheden. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid en de afmeting.

Vanwege privacy bewaart Captura Fotografie alle digitale beelden tot 1 jaar na oplevering. Enkel portfoliomateriaal wordt langer bewaard.

Ja, hoor. Dat kan! Captura Fotografie fotografeert voornamelijk lifestyle, wat betekent dat er weinig tot niet geposeerd wordt. Ik leg alles puur, spontaan en ontspannen vast.

Nee, momenteel beschik ik niet over een studio.

2021 © Alle rechten voorbehouden | Captura Fotografie - Daniëlla Sienders